COVID-19 UPDATE: Please check with individual organizations and venues for specific requirements regarding health precautions.

    

There are no recent bookmarks.

Collabrative Retrofit

Littig’s glass design is intended to enhance the architect’s signature/integrity to the façade. Emphasis was placed on the square grid that articulates the space above the entrance. Texture was incorporated into the glass sections creating a 3-D illusion for each pane. The patterns reference parallelograms in various rotated positions.

View more from the Utah Public Art Program here: https://artsandmuseums.utah.gov/public-art-collection/

Medium type: Glass

Date created: 1990

Dimensions: Varied

Associated artists

William Littig
William Littig

Location

145 N Monroe Blvd, Ogden, UT, 84404

Contact information

    Email
/
    Website
/

   

COMMENTS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>