COVID-19 UPDATE: Please check with individual organizations and venues for specific requirements regarding health precautions.

    

There are no recent bookmarks.

Color Wall

Christensen and Sucec, accomplished in their own work and as a team, were challenged by the architect to address the large volume lobby of this addition to the Steiner Aquatic Center. They chose to use the qualities of glass and brilliant color, providing a distinctive and powerful character to the entry of this sports facility.

View more from the Salt Lake City Arts Council Collection here.

Category: Installation

Medium type: Glass; Lighting

Date created: 2001

Dimensions: N/A

Associated artists

Bonnie Sucec
Bonnie Sucec
Day Christensen
Day Christensen

Location

645 S Guardsman Way, Salt Lake City, UT, 84108

Contact information

    Email
/
    Website
/

   

COMMENTS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>